Your Favorite Movie Channel

The Marksman | Officiële Trailer (2021) | Amazon Prime Video NL

0

Een boer (Liam Neeson) aan de grens met Arizona is de onbedoelde beschermer van een Mexicaanse jongen die wanhopig op de vlucht is voor de moordenaars van het kartel die hem achtervolgen tot in de VS. Vanaf 20 april beschikbaar op Prime Video! Abonneer ⇨ https://bit.ly/3jR2AGR

Vond je deze video leuk? Like! 💥

Wil je meer Amazon Prime Video? Check ook de andere kanalen!
Amazon Prime Video: https://www.primevideo.com/?language=nl_NL
Instagram: https://www.instagram.com/primevideonl/
Facebook: https://www.facebook.com/PrimeVideoNL/?ref=py_c

Welkom op het Nederlandse YouTube kanaal van Amazon Prime Video! Hier vind je de nieuwste trailers, unieke video clips en YouTube video’s, die je niet wilt missen. Abonneer nu op het kanaal en blijf op de hoogte!

Prime Video, de online video on demand service van Amazon, is nu ook in Nederland beschikbaar. Bekijk Amazon Originals en Exclusives op Amazon Prime Video. Prime-leden hebben toegang tot tv-series zoals The Grand Tour, Tom Clancy’s Jack Ryan, The Boys, Hanna en Fleabag. Maar ook grote filmklassiekers waaronder Harry Potter, Lord of the Rings en The Matrix, films van eigen bodem zoals Verliefd op Cuba, Kruimeltje en Bon Bini Holland 2 en alom bekende TV-shows zoals Modern Family, The Office US en The Big Bang Theory.

Elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag een nieuwe video om 17:00 uur.

#Amazon #PrimeVideo #PrimeVideoTrailer

Leave A Reply

Your email address will not be published.